02-09-18 meddelelse fra LDF Ringsalg

Ny leverandør af lukkede årsringe fra 2019
Vi skifter tilbage til den hollandske ringleverandør Van de Laar – Verboogen, som i en årrække frem til og med 2014, leverede de lukkede årsringe til os.
De laver ikke åbne ringe, så dem fik vi fra Hans Herr i Tyskland, der også levere de åbne aluminiumsringe vi har.
I 2014 begik vi den fejl, at ville finde ringe, som var lidt billigere i indkøb og dermed også i udsalg. Der blev lavet en aftale med belgiske Coditech. De havde leveret ringe til flere danske specialklubber, så det måtte være OK. De lavede ellers ikke åbne ringe, men de blev overtalt til også at lave disse. Det var de bestemt ikke gode til, og de mindste ringe, kunne de slet ikke lave, så dem fik vi fra Herr i Tyskland. Desværre kunne deres ringe ikke holde farven, en del af dem blev helt blanke, så vi skiftede.
Da firmaet Hans Herr ( et gammelt familiefirma, der har fremstillet ringe siden 1888), jo havde lavet vore åbne ringe i en årrække, aftalte vi med dem at de skulle levere både de lukkede og åbne ringe. De præger teksten ind i ringene, og lægger så en farve på. Det viste sig desværre at farven på teksten hos nogle af ringene forsvandt. Så nu vi må skifte igen.
Det bliver dog kun de lukkede ringe, vi skal have fra Holland, idet Van de Laar – Verboogen ikke fremstiller åbne ringe. Vi fortsætter derfor med at få de åbne ringe fra Hans Herr. De arbejder for øvrigt, sammen med deres leverandører af maling m.v. på at løse problemet.
Dette betyder en ændring af prisen, for nogle af de lukkede ringe. Det er fra 4,5-6,5 mmm der stiger med 0,50 kr. 7,0 mm bliver 0,50 kr billigere.
Man kan stadig få initialer i ringene, min. 10 ringe af hver størrelse. Ringe med initialer bestilles KUN 1 gang pr måned, til hver den 1.
DANSKE FUGLEFORENINGERs RINGSALG
v/Kristian Saugbjerg Andersen, Majgårdvej 12, 7500 Holstebro
Tlf.: 24 49 09 47 – Mail: ringsalg@ldf-net.dk – www.ldf-net.dk
Nordjyske Bank – Reg. Nr. 7444 Kontonr. 1295743
CVR: 710711218

Dette indlæg blev udgivet i Betyrelsen. Bogmærk permalinket.